Uutta hehkua Omoroviczan kylpyläkokoelmalla

Jos ihosi kaipaa hehkua ja eloisuutta, kannattaa satsata tehokkaaseen ihonhoioon. Omorovicza yhdistää Budapestin kylpyläperinteen ja viimeisimmän tieteellisen tutkimustyön tulokset. Unkarilaisen lähdeveden parantavat vaikutukset ovat olleet tiedossa jo 2000 vuoden ajan ja Omorovicza hyödyntää näitä ominaisuuksia innovatiivisella tavalla. Yhdessä nobelpalkitun unkarilaisen laboratorion kanssa, Omorovicza luo anti-aging-tuotteita, jotka sisältävät heidän patentoitua Healing Concentrate -kompleksiaan.

Älä missaa uutuustuotetta Gentle Buffing Gelee, joka on kuoriva, upeaa hehkua luova puhdistusgeeli. Tutustu koko glow-rutiiniin alla!

Uutuus! Terve hehku Gentle Buffing Geleen avulla

Hehkuvan ihon salaisuus on hellävarainen kuorinta! Omoroviczan uutuustuote Gentle Buffing Gelee kuorii pois kuolleet ihosolut ja epäpuhtaudet hellävaraisesti jättäen jälkeensä kauniin ja terveen hehkun. Ylellinen kasvojen puhdistusgeeli on mieto ja sopii siksi päivittäiseen käyttöön, eikä ärsytä ihoa. Meikki ja lika sulavat pois ja samalla ihosi saa hellävaraisen kuorinnan. Kun geeli pääsee kosketuksiin veden kanssa se muuntautuu miellyttäväksi vaahdoksi. Puhdistuksen jälkeen ihosi on silkinsileä ja upean hehkuva.

Superkosteuttava kolmivaiheinen rutiini

Puhdistuksen jälkeen rutiinin seuraava vaihe on kosteutus. C-vitamiini tunnetaan sen hehkua antavista ominaisuuksista. Daily Vitamin C Serum palauttaa ihon hyvinvoinnin ja ehkäisee pigmentointeja ja ikääntymisen merkkejä. Kevyt seerumi imeytyy ihoon välittömästi ja jättää jälkeensä nuorekkaan hehkun.

Älä myöskään missaa ravitsevaa silmänympärysvoidetta Illumineye C, joka sisältää C-, A- ja E-vitamiineja, jotka kirkastavat, tasoittavat ja kosteuttavat ihoasi. Samettinen voide loihtii pois tummat silmänaluset ja turvotuksen samalla tasoittaen ryppyjä ja juonteita. Katseestasi tulee välittömästi pirteämpi!

Miltä kuulostaa kaunis hehku rubiinien avulla? Illuminating Moisturiser täyttää ihoasi kosteudella, joka kestää koko päivän ja antaa samalla hehkuvaa boostia rubiinien avulla. Tuote häivyttää ryppyjä ja juonteita kosteuttamalla ihoa tehokkaasti ja tekee samalla ihosta pehmeän. Omenapektiini ja manteliöljy auttavat sitomaan kosteutta ihoon pitkäkestoisin vaikutuksin. Tuote sopii täydellisesti kuivalle, normaalille tai herkälle iholle.

Uutuus
22.90 €
Omorovicza
105 €
110 €

Artikkelissa esiintyneet tuotteet