Uutta meillä: IT Cosmetics
17-05-2022

Vihdoinkin IT Cosmetics on saapunut meille!

He ovat valloittaneet kauneusmaailman ihoa hoitavilla meikeillään.

IT tarkoittaa innovatiivista teknologiaa ja se on avainsana kaikille valikoiman game-changing tuotteille, jotka antavat elämää mullistavia tuloksia ja pitävät lupauksensa. Ongelmia ratkaisevia sankareita, jotka saavat sinut kokemaan parhaat puolesi. Etkö ole varma mistä aloittaisit? Tässä on kuusi bestselleriä, joita et halua missata!

CC+ Cream Full-Coverage Foundation with SPF 50+ on #1 bestselleri ja me ymmärrämme miksi! Your skin but better – tämä väriä korjaava CC-voide sisältää 7 tuotetta yhdessä: kokopeittävä meikkivoide, kosteuttava anti-age -seerumi, aurinkosuoja, värinkorjaaja, pohjustusvoide ilman huokosia, peitevoide ja kosteuttava päivävoide. Koe parempi ihonlaatu ja virheetön peittävyys – ilmeinen valintasi välittömään täydelliseen ihoon!
Tässä on good night's sleep tuotteesi yhdessä tuubissa! Bestselleri Bye Bye Under Eye Anti-Aging-peitevoide antaa hyvästit silmänympärysihon rypyille ja juonteille. Tämä anti-aging peitevoide tarjoaa erittäin pigmenttisen peittävyyden 24 tunniksi, peittää tummia silmänalusia ja siloittaa ryppyistä ihoa. Jos ihosi on kypsä, tämä on ilmeinen valinta, joka saa ihosi näyttämään välittömästi nuoremmalta!

Time to transform your lashes? Superhero Elastic Stretch Volumizing and Lengthening Mascara antaa ripsillesi uutta voimaa supervolyymillä, superpituudella ja superjoustavuudella! Patentoidulla Elastic Stretch Technology -tekniikalla on erittäin rakentava koostumus, jonka ansiosta tuotetta on helppo levittää useita kerroksia volyymin ja pituuden lisäämiseksi.

Luo täydellinen katseenvangitsija Brow Power Universal Eyebrow -kynällä saadaksesi kauniimmat, parhaat ja luonnolliset kulmakarvat. Ainutlaatuisen soikean kärjen ansiosta tämä tähti mukautuu kulmakarvojesi väriin – it’s your brows but better!

Kiinnitä meikkisi paikoilleen Bye Bye Pores - irtopuuterilla, joka loihtii ihohuokosesi pois! Tämä asiakkaiden rakastama sankari tasoittaa ryppyjä ja on todellinen täydellisyys purkissa jolla saat virheettömän matan lopputuloksen.

Rutiiniisi ehdoton on myös rakastettu Confidence in a Cream Hydrating Anti-Aging Moisturizer, jolla on 7 ikääntymistä estävää ihonhoitoetua yhdessä vaiheessa. Koe ihmeitä tällä nopeasti imeytyvällä supervoiteella, joka säilyttää ihosi kosteustasapainon jopa 24-tunnin ajan. Tulos? Näkyvät tulokset ja nuorempi hehkuva iho!
Lahja
32.90 € Ov-hinta 33.50 €
Lahja
Selling fast
IT Cosmetics
40.90 € Ov-hinta 44.50 €
Lahja
25.90 € Ov-hinta 29.50 € (-12%)
Lahja
24.90 € Ov-hinta 27.50 € (-9%)
Great Deal
Lahja
IT Cosmetics
24.90 € Ov-hinta 28 € (-11%)

Artikkelissa esiintyneet tuotteet