Uutuus: Luo täydellinen Hourglass-palettisi!

Kukapa ei rakastaisi ihanaa silmämeikkipalettia? Ongelma on kuitenkin usein se, että paletista tulee käytettyä vain omia lempparisävyjä ja muut sävyt jäävät kokonaan käyttämättä. Hourglass on keksinyt tähän ratkaisun! Kokeile uutta Curator-palettia, joka antaa sinulle vapauden luoda juuri sellaisen silmämeikkipaletin kuin haluat. Kun suosikkisävysi loppuu, voit vaihtaa sen tilalle uuden ja varmistaa, että unelmiesi paletti on aina käsilläsi.40 sävyä ja loputtomasti mahdollisuuksia

Hourglass Curator Eyeshadow antaa loputtomasti mahdollisuuksia luoda juuri sellaisia silmämeikkilookkeja, jotka sopivat sinun tyyliisi. 40 ylellistä sävyvaihtoehto, neljällä erilaisella lopputuloksella. Sävyt vaihtelevat neutraaleista kirkaisiin väreihin ja voit valita mielesi mukaan mattapintaisen, satiinisen, metallisen tai hohtavan lopputuloksen. Valitse juuri itsellesi sopivat sävyt ja luo meikkipaletti, josta olet aina unelmoinut. Rakastamme näitä hienoja, talkittomia luomiväripuutereita, joita on helppo levittää ja jotka luovat täydellisen lopputuloksen joka kerta. Korkeapigmenttiset koostumukset sulautuvat ihoon saumattomasti.

Täytettävä paletti on ympäristöystävällisempi vaihtoehto

Curator Eyeshadow Palette on luotu upeasta kullanvärisestä ja täysin kierrätettävästä alumiinista sekä kierrätetystä muovista. Koska paletti mahdollistaa sen, että voit vaihtaa loppuun käytetyt sävyt uusiin, se vähentää ylijäämämeikeistä syntyvää jätettä.

”Halusin luoda silmämeikkipaletin, joka olisi sekä ylellinen että vastuullinen. Curator tarjoaa useita upeita sävyjä, joita voi yhdistellä loputtomasti ja täytettävä pakkaus auttaa minimoimaan tuotteesta syntyvän jätteen.” – Carisa James, Hourglassin perustaja

Valitse joko Hourglassin valmiiksi kuratoima yhdistelmä tai luo oma palettisi suosikkisävyistäsi. Vain mielikuvitus on rajana!

Lahja
Uutuus
13.90 €
Lahja
Uutuus
Air Fix
Hourglass
33.90 €
Lahja
Uutuus
10.90 €
Lahja
Uutuus
17.90 €

Artikkelissa esiintyneet tuotteet