Vahvista hiuksia 5 vaiheessa Shu Uemura Izumi Tonicilla
21-02-2024
Tuntuvatko hiuksesi haurailta, huokoisilta ja hennoilta? Ethän missaa Shu Uemuran Izumi Tonicia. Tässä artikkelissa käymme läpi tuotteiden edut ja kerromme, kuinka saat vahvemmat ja täyteläisemmät hiukset 5 vaiheella.

Hauraille hiuksille ominaista ovat hienot, kuivat ja karheat säikeet, jotka yleensä katkeilevat keskeltä tai halkeilevat latvoista. Hauraiden ja vaurioituneiden hiusten syyt vaihtelevat geneettisistä tekijöistä ulkoisiin säävaikutuksiin, mutta yleisimmät syyt ovat päivittäinen lämpömuotoilu ja kemialliset käsittelyt. Oikealla hiustenhoidolla hiuksista voi tehdä lujemmat, ja tähän tarkoitukseen Izumi Tonic on yksi suosikeistamme.Hoida hiuksia vahvistavalla riisivedellä – ikivanha japanilaisperinne

Izumi Tonic -sarja on inspiroitunut ikivanhasta japanilaisesta tavasta käyttää riisivettä hiusten vahvistamiseen. Riisivesi antaa hiuksille ravitsemusta ja lujuutta runsaan vitamiinien, kivennäisaineiden, antioksidanttien ja aminohappojen pitoisuutensa ansiosta – nämä ainesosat auttavat korjaamaan vaurioituneita hiuskuituja ja edistämään hiuspohjan terveyttä.

Riisiveden lisäksi tuotteet sisältävät hoitavia keramideja, jotka lisäävät ja lukitsevat kosteutta hiuksiin ja suojaavat samalla lisävaurioilta tehden hiuksista pehmeät, kiiltävät ja lujemmat.Näin vahvistat hiuksia viidessä vaiheessa


Vaihe 1: shampoo

Aloita rutiini Izumi Tonic Strengthening Shampoolla. Se on kehitetty puhdistamaan hellävaraisesti sekä hiukset että hiuspohjan ja tuomaan samalla riisiveden hyödyt juurista latvoihin. Levitä märkiin hiuksiin, vaahdota huolellisesti ja huuhtele pois. Tämä sekä poistaa epäpuhtaudet että valmistelee hiuksesi imemään hyödyt sarjan seuraavissa vaiheissa käytettävistä tuotteista.


Vaihe 2: hoitoaine

Käytä shampoon jälkeen Izumi Tonic Strengthening Conditioneria. Tämä hoitoaine on tarkoitettu hiusten suomukerroksen tasaamiseen, kosteuden lukitsemiseen ja lisäsuojakerroksen saamiseen. Levitä kosteisiin hiuksiin, anna vaikuttaa muutama minuutti ja huuhtele huolellisesti.


Vaihe 3: hiusnaamio

Saadaksesi lisäboostia hiuksillesi suosittelemme kerran tai kaksi kertaa viikossa vaihtamaan hoitoaineen Izumi Tonic Strengthening Hair Maskiin. Tämä intensiivisesti hoitava naamio ravitsee syvältä korjaten ja vahvistaen hiuksia juurista latvoihin. Sopii erityisesti erittäin herkille tai vaurioituneille hiuksille. Purista ylimääräinen vesi pois ja levitä naamio tasaisesti kaikkialle hiuksiin. Anna vaikuttaa 5–10 minuuttia ja huuhtele pois.


Vaihe 4: Vahvistava leave-in

Sarjan huippusuosikki, Izumi Tonic Strengthening Water, on täydellinen muotoilutuote heikentyneille hiuksille luomaan täyteläisen ilmava lopputulos. Suihkuta tasaisesti pyyhekuiviin hiuksiin, ja föönaa tai anna kuivua huoneenlämmössä. Suihke on ikään kuin riisivesikäsittely pullossa, eikä siltä voi tietystikään kieltäytyä.


Vaihe 5: hoitava seerumi

Hiusten vahvuuden, pehmeyden ja kiillon säilyttämiseksi pesujen välillä suosittelemme Izumi Tonic Strengthening Serumia. Tämä leave-in-käsittely on tehopaketti ravintoaineita ja vahvistavia ainesosia, jotka suojaavat hiuksia päivittäisiltä vaurioilta antaen kevyen, ei-rasvaisen lopputuloksen. Levitä pieni määrä kosteisiin tai kuiviin hiuksiin, etenkin suortuviin ja latvoihin. Seerumi selvittää, ehkäisee vaurioita ja antaa hohtavan kiillon latistamatta hiuksia. Siinäkö kaikki? Ei suinkaan – se myös täyttää joka hiuksen läpimitan antaen täyteläisemmän tunnun.

Oletko kiinnostunut kokeilemaan? Osta Izumi Tonic -sarjaa ja löydä Shu Uemuran ylistetty hiustenhoito täältä.
Great Deal
62.70 € Ov-hinta 78 € (-20%)
Great Deal
47.10 € Ov-hinta 58 € (-19%)
Great Deal
51 € Ov-hinta 62 € (-18%)
Great Deal
39.20 € Ov-hinta 48 € (-18%)
Great Deal
41.30 € Ov-hinta 52 € (-21%)

Artikkelissa esiintyneet tuotteet