Valitse hiustyypillesi sopiva käsittely

Valitse hiustyypillesi sopiva käsittely

Aurinko, tuuli ja vesi kuuluvat kesään, mutta saattavat vahingoittaa hiuksiasi. Säännöllisten kampaamokäyntien lisäksi erilaiset hoidot ja naamiot ovat paras tapa pitää hiukset terveenä ja kauniina. Mutta älä tuhlaa aikaasi ja rahojasi vääriin käsittelyhin – hiustyypillesi sopivilla tuotteilla saat parhaan tehon ja lopputuloksen.

 

Värjätyille hiuksille

Suojaa värjättyjä hiuksia kotona, joka sekä suojaa hiuksia vaurioilta että jättää hiukset kauniin pehmeiksi ja sileiksi. Sen lisäksi, että Moroccanoil Protect & Prevent Spray auttaa säilyttämään värin kauniina, suihke antaa lämpösuojan, joka suojaa hiuksia myös UV-säteiltä.

Kuiville hiuksille

Talvi, kylmä ja pipo ei ole ihanteellinen yhdistelmä hiuksille, mutta hiukset saattavat tuntua kuivilta myös kesällä. Biolage Hydra Source Deep Treatment Moisture antaa hiuksille todellisen piristysruiskeen ja palauttaa elinvoiman kuiviin hiuksiin.

Kiharoille

Kiharat hiukset ovat hauraammat ja erityisen alttiita vaurioille ja kuivumaan. Schwarzkopf Professional Mad About Curls Butter kosteuttaa ja korjaa hiuksia ja se on kehitetty erityisesti tuomaan esiin kiharoiden hiusten parhaat puolet.

Kuivalle hiuspohjalle

Myös hiuspohja saattaa kuivua ja vaurioitua. Kuiva hiuspohja voi aiheuttaa kutinaa, epämiellyttävää tunnetta ja hilsettä. Cutrin Bio+ Hydra Balance Scalp Treatment rauhoittaa ja kosteuttaa hiuspohjaa, joka saa hiukset tuntumaan terveiltä ja hyvinvoivilta – juurista latvoihin.

Shop the article

Biolage Hydra Source Deep Treatment Moisture (100ml) Y
Schwarzkopf Professional Mad About Curls Butter Treatment (200ml) Y
Cutrin Bio+ Hydra Balance Scalp Treatment (75ml) Y
Cutrin Bio+ Hydra Balance Scalp Treatment (75ml)

20.81 € 21.90 € Ov-hinta 

0

Share