Vaurioituneet hiukset? Löydä vallankumouksellinen Acidic Bonding Concentrate
13-08-2021

Ehkä oletkin jo kuullut puhuttavan Redkenin uudesta Acidic Bonding Concentrate -tuotesarjasta, joka lanseerattiin aiemmin tänä vuonna. Tämä vallankumouksellinen uutuus korjaa kuivat ja vaurioituneet hiukset Redkenin kaikkien aikojen tehokkaimman koostumuksen avulla. Sarjan kolme tehokasta tuotetta korjaavat hiusten rakenteita, ravitsevat intensiivisesti ja suojaavat väriä. Tuotteet sopivat kaikille hiustyypeille ja tekstuureille. Tämä intensiivinen, 3-vaiheinen hoitokuuri on helppo toteuttaa kotona ja tarjoaa kampaamotason tuloksia!Kolmen vaiheen korjaava hoitorutiini

Hiuksemme altistuvat päivittäin erilaisille rasitteille. Auringolle altistuminen, lämpökäsittelyt ja hiusten vaalentaminen ovat tavallisia syitä hiusten vaurioitumiseen. Jos hiuksesi ovat päässeet vaurioitumaan on tärkeää kosteuttaa ja vahvistaa hiuksia ja auttaa niitä palautumaan. Oikeilla hiustenhoitotuotteilla voit saada aikaan ihmeitä. Acidic Bonding Concentrate on kolmivaiheinen hiustenhoitorutiini, joka hyödyntää sitruunahappoa. Tämä teknologia auttaa vahvistamaan hiusten heikentyneitä sidoksia, parantamaan niiden rakenteita ja palauttamaan vaurioituneiden hiusten vastustuskyvyn.

Kun käytät Acidic Bonding Concentrate -sarjan tuotteita, niiden pH-ystävälliset koostumukset ravitsevat ja korjaavat hiustesi rakenteita. Tuote sopii erinomaisesti myös suojaamaan värjättyjä hiuksia värin haalistumiselta.

Tee näin: Levitä Applicera Acidic Bonding Concentrate Shampoo märkiin hiuksiin, hiero vaahdoksi ja huuhtele. Levitä tämän jälkeen Acidic Bonding Concentrate Conditioner ja huuhtele. Levitä viimeisenä Leave in-treatment puhtaisiin, pyyhekuiviin hiuksiin ja muotoile haluamallasi tavalla.5 tähden tuotesarja

Lopputulokset ovat lyömättömiä! Näin asiakkaamme kuvailevat kokemustaan Acidic Bonding Concentrate -tuotteiden kanssa:

Jennifer S
★★★★★

Minulla on vaaleat, ohuet, skandinaaviset hiukset ja usein hoitavat tuotesarjat tekevät niistä painavat ja rasvaiset. Mutta tämä tuotesarja on fantastinen! Hiuksistani tulee kevyet, puhtaat ja terveet. Minulla on koko sarja, shampoo, hoitoaine ja leave-in - suosittelen!

Ebba N
★★★★★

Uskomattoman hyvä vaalennetuille ja kuiville blondeille hiuksille. Minulla on erittäin paksut ja pörröiset hiukset ja hiukseni tuntuvat paljon pehmeämmiltä ja vahvemmilta, kun olen käyttänyt näitä tuotteita säännöllisesti. Suosittelen lämpimästi!

Great Deal
17.60 € Ov-hinta 33 € (-47%)
1
Great Deal
20 € Ov-hinta 33 € (-39%)
1
Great Deal
17.60 € Ov-hinta 30.50 € (-42%)
1

Artikkelissa esiintyneet tuotteet