Vinkkaamme parhaista kasvonaamioistamme
09-12-2022
Kasvonaamioilla voi olla useita tarkoituksia ihonhoitorutiinissa; Niitä voidaan käyttää antamaan iholle erityinen syväpuhdistus, lisäämään kosteustasoa tai yksinkertaisesti tarjoamaan rentouttava hetki, kun sitä eniten tarvitaan. Tähän aikaan vuodesta haluamme kiinnittää huomiota juuri puhdistukseen ja kosteutukseen, missä kohtaa nämä neljä suosikkinaamiota tulevat kuvaan.Syväpuhdista savinaamiolla

Savinaamioita käytetään usein, kun iho ja erityisesti huokoset kaipaavat hieman lisäpuhdistusta. Huxley Clay Mask; Balance Blend on yksi suosikeistamme. Se kirjaimellisesti vie epäpuhtaudet ihosta ja imee ylimääräisen rasvan sekä varmistaa kosteuttavien ainesosien kuljettamisen syvälle ihoon. Levitä tuotetta reilusti pestyille, kuiville kasvoille ja anna vaikuttaa 5–10 minuuttia. Huuhtele pois haalealla vedellä, ennen kuin naamio ehtii kuivua täysin.

NUORI Clarity Mask on 100 % luonnollinen savinaamio, joka toisin kuin Huxley-naamio saa vaikuttaa jopa 15 minuuttia, koska se ei kuivu muiden savinaamioiden tapaan. Ainesosat imevät epäpuhtauksia ja toksiineja samalla, kun ne kosteuttavat, vahvistavat ihon suojamuurin toimintaa ja rauhoittavat tulehtunutta ihoa. Suosittelemme käyttämään savinaamioita 1–3 kertaa viikossa ihosi tarpeista riippuen.
Anna naamion vaikuttaa nukkuessasi

Eikö sinulla ole aikaa antaa naamion vaikuttaa päivän aikana? Silloin MANTLE The Dream Mask sopii sinulle. Levitä tätä tähtiainesosa CBD:tä sisältävää runsasta naamiota reilu kerros kasvoille ja kaulalle ennen kauneusuniasi. Herätessäsi iho tuntuu rauhoittuneemmalta ja levänneemmältä upealla hehkulla. Levitä päälle The Glow Serum optimoidaksesi tuloksen.

Unenomaisista naamioista puheen ollen – By Bangerhead Dream Big Sleeping Mask on toinen suosikki, joka vaikuttaa hyaluronihapon, skvalaanin, vehnäöljyn, niasiiniamidin ja bakuchiolin avulla koko yön, jotta voit herätä täyteläisemmällä, rauhoittuneemmalla ja kosteutetulla iholla. Havaitse minimoidut hienot juonteet, tasaisempi ihosävy ja nuorekkaampi ulkonäkö jo ensimmäisen käytön jälkeen.

Etsitkö jotakin muuta? Kasvonaamioiden maailma on laaja, ja tässä on vain osa valikoimasta. Löydä koko valikoimamme täältä.

Artikkelissa esiintyneet tuotteet