Virheetön luomiväri koko päiväksi

Virheetön luomiväri koko päiväksi

Harva asia ärsyttää yhtä paljon kuin, se että vaivalla väsätty silmämeikki katoaa päivän kuluessa tai pahimmassa tapauksessa kasautuu yhdeksi kököksi luomivakoon. Näillä vinkeillä saat silmämeikin kestämään koko päivän.

Keep it clean

Aloita puhtaalta pöydältä. Puhdista silmäluomet ennen kuin teet mitään muuta. Rasvainen iho tai vanhat meikin jäänteet iholla saavat meikin varmasti kasaantumaan luomivakoon alta aikayksikön.

Pohjatyöt kuntoon

Silmämeikinpohjustusvoide on salainen ase numero yksi kestävään silmämeikkiin. Ota käyttöön pohjustusvoide, joka antaa pitoa luomivärille. Esimerkiksi Lumenen Nordic Chic Eyeshadow antaa silmämeikille kestävän pohjan. Jos tiedät, että silmäsi vuotavat helposti, kannattaa puolestaan valita vedenkestävä silmämeikinpohjustusvoide, kuten BH Cosmetics Studio Pro Waterproof Eye Primer, joka ei säikähdä kyyneleitä eikä hikeä.

Lisäpotkua katseeseen

Jos haluat erityisen näyttävän lopputuloksen, voit pohjustaa puuterimaisen luomivärin samanvärisellä voidemaisella luomivärillä. Kostea pohja saa luomivärin tarttumaan paremmin, pysymään pidempään ja antaa intensiivisemmän lopputuloksen. Cliniquen Chubby Stick Shadow on erittäin helppokäyttöinen voidemainen luomiväri, joka levittyy ihanan näppärästi kynämäisen muotoilunsa ansiosta.

Levitä oikein

Luomiväri levittyy vaivattomasti ja pysyy paikoillaan varmemmin, kun levität sen litteällä pyöreällä siveltimellä. Ota reilusti luomiväriä ja painele se silmäluomelle kevyen sutimisen sijaan. Esimerkiksi MAC Cosmeticsin 239 Eye Shader on tähän hommaan juuri sopivan tiheä sivellin!

Seal the deal

Meikinkiinnityssuihketta käyttäessä ei suinkaan kannata unohtaa silmämeikkiä. Sulje silmät ja pidä silmäluomet mahdollisimman rentoina suihkuttaessasi, jotta luomiväriin ei synny turhia raitoja. Suihkuta reilun etäisyyden päästä, jolloin saat silmämeikille juuri sopivan ohuen suihkehunnun, joka pitää lookin raikkaana koko päivän. Esimerkiksi NYX Professional Make Up Setting Spray on loistava tuote viimeistelemään raskaampikin silmämeikki.

Shop the article

MAC Cosmetics Brushes 239S Eye Shader Y
MAC Cosmetics Brushes 239S Eye Shader

24.90 € 24.90 € Ov-hinta 

1
Lumene Nordic Chic Eyeshadow Primer (5ml)
Lumene Nordic Chic Eyeshadow Primer (5ml)

10.30 € 11 € 12.90 € Ov-hinta 

1
NYX Professional Makeup Make-Up Setting Spray Dewy Y
NYX Professional Makeup Make-Up Setting Spray Dewy

9.50 € 11 € 11.90 € Ov-hinta 

3

Share