Vohki tyyli: kaikkien himoitsemat Game of Thrones -letit

Game of Thrones on ihastuttanut paitsi huimilla juonikäänteillään myös hengästyttävillä lettikampauksillaan. Näillä nikseillä kanavoit suosikkisarjasi henkeä hetkessä!

Pohjatyö kuntoon

Letitys sujuu helpommin ja pysyy paremmin, kun hiuksissa on reilusti tekstuuria. Valmistele siis hiukset ennen letitystä tekstuuria antavalla tuotteella. Esimerkiksi Bumble & Bumble Dry Spun Finish -tekstuurisuihke antaa sileillekin hiuksille juuri sen verran tekstuuria, että letityksessä ei mene hermot ja lopputulos pysyy siistinä pitkään!

Viivasuoraa

Siistit, suorat jakaukset teet helpoiten piikkikamman avulla. Esimerkiksi tämä ghd:n piikkikampa istuu kokonsa puolesta käteen loistavasti! Kamman piikki sopii myös hiusosioiden erottelemiseen ja hiussuortuvien nostamiseen esimerkiksi ranskanlettiä tehdessä.

Sikin sokin

Tärkein elementti aitoa Game of Thrones -henkeä kanavoivassa lettikampauksessa on useamman eri letitystekniikan käyttäminen! Jaa hiukset osioihin ja tee ranskanlettejä, hollantilaisia lettejä ja kalanruotolettejä sikin sokin. Kiinnitä osa leteistä ylös, anna osan roikkua ja jätä osa hiuksista auki!

Näkymätön niksi

Mikään ei pilaa GoT-hengessä tehtyä lettikampausta yhtä hyvin kuin lettien joukosta törröttävät eri väreissä hehkuvat hiuslenkit! Pidä suosikkisarjasi tyyli loppuun asti ja kiinnitä letit läpinäkyvillä Blax-hiuslenkeillä, jotka ovat tavallisia kuminauhoja kestävämpiä, eivätkä katkea yhtä helposti. Täysin näkymättämäksi taiot lenkit kierrittämällä pienen hiussuortuvan lenkin ympäri. Työnnä lopuksi vielä pinni letin sisään pitämään hiussuortuva paikoillaan! That’s it!

Mitä pulleampi, sen parempi

Kun itse letti on tehty, on aika lisätä siihen volyymia ja GoT-tyylille ominaista rouheutta. Käytä Balmainin Styling Powder -hiuspuuteria ja sirottele sitä lettien sekaan. Erottele sitten lettejä suuremmiksi sormien avulla.

Pidä kiinni

Lettikampaus ei ole aina se nopein ja yksinkertaisin vaihtoehto, joten olisi tylsää jos tarkkaan tehty työ menisi hukkaan. Laadukkaalla hiuslakalla saat kuitenkin letit kestämään! Suihkuta lopuksi Maria Nilan Finishing Spray -hiuskiinnettä antamaan pitoa!

Shop the article

Balmain Styling Powder (11g)
Balmain Styling Powder (11g)

25.90 € Ov-hinta 

0
Maria Nila Finishing Spray
400ml 100ml
Maria Nila Finishing Spray

alk.15 € Ov-hinta 

0

Share