Vohki tyyli: Skam-Sana

Vohki tyyli: Skam-Sana

Skamin neljäs tuotantokausi pyörähti eetteriin viikko sitten, ja pääsimme taas vihdoin nauttimaan norjalaisesta nuorisodraamasta parhaimmillaan! Jos olet jo nähnyt kaikki Yle Areenan Skam-jaksot, voit pitää itsesi kiireisenä seuraavaan jaksoon saakka nappaamalla sarjan parhaat meikkivinkit. Me tiedämme, millä tuotteilla loihdit Sanan coolin tyylin!

Cat eyes deluxe

Sanan lookin peruspilarina toimii sumuinen kissansilmärajaus, jonka kopioit helpoiten mustalla kajal-kynällä! Rajaa yläripsien raja ja häivytä kynän jälki kauniin sumuiseksi. Esimerkiksi häivyttämiseen tarkoitetulla kumiapplikaattorilla varustettu Isadoran Perfect Shade Liner sopii hommaan paremmin kuin hyvin. Viimeistele look tekemällä terävä kissansilmärajaus nestemäisellä silmänrajauskynällä. Esimerkiksi NYXin Matteliquid Liner on helppokäyttöinen ja runsaasti pigmenttiä sisältävä kynä kissansilmärajausten tekoon! Kiinnitä vielä lopuksi silmän ulkonurkkaan pari Ardellin Lash Accent-irtoripsiä, ja täydellisen kissamainen silmämeikki on valmis!

Go to glow

Sanan lookissa on aina ripaus hohtoa, joka ei kuitenkaan ikinä lipsahda glitterin puolelle. Kokeile esimerkiksi Lumenen Invisible Illumination Nordic Light Instant Illuminizeria hehkun feikkaamiseen talven kalventamalla ihille! Se antaa juuri oikeanlaisen, luonnollisen hehkun! Leivtä tuotetta poskipäille, nenänvarteen ja amorinkaarelle ja täydellisen raikas hehku on taattu!

Statement lips

Me kaikki tiedämme, minkä hypen Skam-Nooran huulipunat ovat aiheuttaneet, mutta Nooran tummanpuhuvissa huulissa on ehdottomasti samaa potentiaalia! Sanan viininpunaisen huulimeikin teet esimerkiksi Make up Storen Black Orchid -sävyisellä huulipunalla!

Shop the article

Share