Voimaa, suojakerroin & hehkua Estée Lauderin Revitalizing-sarjasta
18-04-2024
Kerromme Estée Lauderin Revitalizing-sarjan suosikkimme, jotka antavat ihollesi täydellisen kevätpiristeen – jota olemme kaikki odottaneet.

Kevät on täällä ja on aika antaa iholle sen ansaitsemaa rakkautta. Estée Lauderin sarja Revitalizing sopii niille, jotka etsivät kosteutta, hehkua ja voimaa – kaiken kruunaa uusi Revitalizing Supreme+ Youth Power Crème suojakertoimella 25 – täydellinen voimakkaisiin kevään auringonsäteisiin.

Tässä sarjan suosikkimme kevään ihonhoitorutiiniin.Ihonhoitorutiini Estée Lauderin Revitalizing-sarjalla

Vaihe 1. Voide, joka antaa kaiken yhdellä kertaa

Sen lisäksi, että Estée Lauderin uusi Revitalizing Supreme+ Youth Power Crème SPF 25 on täydellinen pohja suojaamaan ihoa auringolta, se on myös rikastettu ylellisellä moringa-uutteella – joka antaa iholle upean keväthehkun ja kosteutuksen. Lisäksi siinä on paljon antioksidantteja, jotka suojaavat ihon suojakerrosta. Se voi myös edesauttaa ihon luonnollista kykyä korjata ja uusia itseään, mikä ajan myötä voi johtaa kiinteämpään ihoon ja vähempiin juonteisiin.

Ennen päivävoiteen levittämistä voit aloittaa korjaavalla seerumilla. Kulttiklassikko Advanced Night Repair Serum on mahtava valinta, koska se kosteuttaa syvältä ja vähentää ihohuokosia sekä suojaa ihoa ympäristövaikutuksilta.Vaihe 2. Valaise silmienympärys

Jos haluat hoitaa myös silmienympäryksiä, lisää rutiiniisi Estée Lauder Revitalizing Supreme+ Cell Power Eye Balm. Se vähentää näkyviä stressin ja väsymyksen merkkejä kosteuttamalla ja kirkastamalla silmienympärystä. Ylellinen koostumus sulautuu ihoon ilman tahmaista tai rasvaista tunnetta – joten se on ihanteellinen niin päivään kuin yöhön.Vaihe 3. Uudista ihosolut yöllä

Sen jälkeen kun olet puhdistanut kasvot ja levittänyt korjaavan seerumin, voit viimeistellä Revitalizing Supreme+ Night Cremellä, jossa on samat hoitavat ominaisuudet kuin päivävoiteessa. Täyteläinen koostumus on rikastettu laventelinkukkauutteella, joka auttaa uudistamaan ja täyttämään ihosoluja luonnollisella tavalla yön aikana.

Lue täältä lisää siitä, miten Revitalize-sarjan tuotteet voivat parantaa ihoasi.
Great Deal
Estée Lauder
70 €
Great Deal
95.90 € Ov-hinta 128 € (-25%)
Great Deal
57.70 € Ov-hinta 86 € (-33%)
Great Deal
88.90 € Ov-hinta 140 € (-36%)

Artikkelissa esiintyneet tuotteet