Asiantuntijoiden vinkit: Näin saat meikkivoiteen pysymään
09-09-2022
Koko päivän, joskus jopa illan, kestävän meikin saaminen on taidetta, joka vaatii usein paljon kärsivällisyyttä, aikaa ja harjoittelua. Siksi haluamme tottakai jakaa parhaat vinkkimme, joiden avulla meikkivoiteen saa pysymään tiukasti paikallaan. Näillä nikseillä takaamme saavasi pysyvän meikin – mille tahansa haasteille se altistuukin.Vaihe 1. Kosteutus

Toteamme sen taas; kestävän meikin perusta luodaan ihonhoidossa. Silkinsileän vaikutelman luomiseksi iho tarvitsee kosteutta, ihotyypistä riippumatta. Olipa iho kuiva ja hilseilevä tai rasvainen lisääntyneellä talintuotannolla, nämä ominaisuudet näkyvät meikkivoiteen läpi ennemmin tai myöhemmin. K-Beauty-suosikki CosRx Advanced Snail 96 Mucin Power Essence sitoo kosteuden ihoon, vähentäen tehokkaasti ihon kireyttä ja pintakuivuutta. Levitä kostealle iholle ja anna imeytyä, ennen kuin levität suosikkipäivävoiteen ja aurinkosuojan.
Vaihe 2. Pohjustusvoide

Joillekin ihonhoito meikin alla riittää, kun taas toiset tarvitsevat kerroksen pohjustusvoidetta ikään kuin liimaksi ihon ja meikin välille. Kaikille toiveille ja ihotyypeille löytyy erilaisia pohjustusvoiteita; ihon epätasaisen rakenteen poistavia, rasvaisen ihon kiiltoa sääteleviä, punoittavaa ja herkkää ihoa rauhoittavia sekä kosteuttavia tai hohtoa antavia – ja monia muita. Smashbox on pohjustusvoiteiden suursuosikki, ja tässä artikkelissa (linkki) kerromme lisää erilaisista versioista klassikosta Smashbox Photo Finish Smooth & Blur Primer.
Vaihe 3. Löydä oikea meikkivoide

Kuitenkin tärkein osa kestävän meikkipohjan luomisessa on oikeanlaisen meikkivoiteen käyttäminen. Ei pelkästään ihotyypille sopivan, vaan myös halutun lopputuloksen antavan voiteen. Jos ihotyyppisi on kuivempi ja haluat keskittyä hehkuun ja tasaiseen ihonsävyyn, SENSAI Luminous Sheer Foundation voi olla uusi paras ystäväsi. Jos taas haluat täyden peittävyyden, suosikkisi on todennäköisesti Lancôme Teint Idole Ulta Wear SPF15 Foundation. Etsitkö jotakin, jolla saat rasvaisen ihon mattapintaiseksi? Kokeile kulttiklassikko Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Makeup Foundationia.
Vaihe 4. Setting powder/spray

Jotta saat meikkipohjasi pysymään viimeistele se irtopuuterilla ja/tai meikinkiinnityssuihkeella. Irtopuuterilla saat vaivatta kiiltävistä osioista mattapintaiset ja vähennät pohjameikkisi poimuuntumisen sekä juonteiden muodostumisen riskiä silmien, nenän ja suun ympärille. By Terry Hyaluronic Hydra-Powder on toimistomme suursuosikki. Rakastamme sen blurraavaa vaikutusta, kosteuttavaa tuntua sekä sitä tosiasiaa, että parhaiden tulosten saavuttamiseksi tarvitaan vain hyvin pieni määrä tuotetta.

Jos käytät myös muita puuterituotteita, kuten poskipunaa, aurinkopuuteria tai korostuspuuteria, on meikinkiinnityssuihke välttämätön. Sen avulla kaikki meikkikerrokset sulautuvat yhteen ja saat luonnollisemman lopputuloksen, ja mahdollisesti myös ylimääräistä hehkua valitusta suihkeesta riippuen. Urban Decay All Nighter Setting Spray on ehdottomasti yksi myydyimmistä tuotteistamme, eikä suotta. Se pitää meikin paikallaan jopa 16 tunnin ajan, jättämättä siihen kuivettunutta tai kireää tuntemusta. Etsitkö maksimihehkua? Testaa Anastasia Beverly Hills Dewy Set Setting Spray.
Great Deal
Lahja
10ml
13.90 € Ov-hinta 18 € (-23%)
Great Deal
Anastasia Beverly Hills
22.90 € Ov-hinta 31.50 € (-27%)
Great Deal
Selling fast
18 € Ov-hinta 29.59 € (-39%)
Lahja
55.10 €
Great Deal
Selling fast
118ml 30ml
17 € Ov-hinta 18 €

Artikkelissa esiintyneet tuotteet