Estée Lauder ylistää ikääntymistä uutuustuotteellaan
22-05-2024
”I look good because of my age, not for my age” – nämä ovat Estée Lauderin kampanjan johdantosanat brändin uusimmasta lanseerauksesta.

Estée Lauder haluaa ihonhoidollaan ylistää ikääntymistä muistuttaen meitä näkemään ikääntymisen kauneus. Tällä periaatteella brändi loi kampanjan "Because of My Age", jonka keskiössä on uutuustuote Revitalizing Supreme+ Youth Power SPF 25.

Klassikko parannetulla koostumuksella

Revitalizing Supreme+ Youth Power on tunnettu suosikki, jonka uusi koostumus taistelee varhaista ikääntymistä vastaan aikaisempaa suuremmalla teholla. Se on kehitetty vähentämään ihon varhaisia ikääntymisen merkkejä, kuten epätasaisuudet, rypyt ja hienot juonteet.

Voide sisältää huolellisesti valitun seoksen ravitsevia ainesosia ja uutteita, jotka palauttavat ihon eloisuuden ja hehkun. Tuote sekä antaa tasaisemman rakenteen ja ihosävyn että auttaa lukitsemaan kosteuden ihoon pitäen sen suojattuna koko päivän ajan. Tällä vahvistavalla kasvovoiteella saat sekä terveemmän ja kiinteämmän ihon että terveen hehkun sille sisältä ja ulkoa päin.Mihin voin yhdistää Revitalizing Supreme+ Youth Power SPF 25:n saadakseni parhaan tuloksen?

Jotkut asiat toimivat paremmin yhdessä käytettynä, mikä pätee etenkin ihonhoitoon. Yhdistämällä Revitalizing Supreme+ Youth Power SPF 25:n brändin suosikkiseerumiin Advanced Night Repair Serum voit maksimoida tuloksen ja tehostaa tuotteidesi vaikutusta.

Seerumi tunkeutuu syvälle ihoon vaikuttaen sekä korjaavasti että kosteuttavasti. Seerumin levitettyäsi käytä voidetta, joka kapseloi seerumin ja suojaa ihoa. Tämä duo parantaa ihosi kimmoisuutta, ihonsävyä ja hehkua.

Tässä voit tutustua tarkemmin Estée Lauder -valikoimaan.
Great Deal
95.90 € Ov-hinta 128 € (-25%)
Great Deal
Estée Lauder
59.40 € Ov-hinta 98 € (-39%)

Artikkelissa esiintyneet tuotteet