Kesän paras meikkilookki on kevyt ja hehkuva
Kesän meikkilookkien tulisi paitsi näyttää hyvältä myös tuntua hyvältä iholla. Tavoittelemme siis kevyttä, raikasta ja hehkuvaa meikkilookkia kesän lämpöön! Estée Lauderin tuoteilla voit luoda unelmiesi hehkuvan kesämeikin, joka sopii niin päivään kuin iltaan. Nyt keskitytään kevyeen, hehkuvaan pohjameikkiin, näyttäviin ripsiin ja kiiltäviin huuliin. Löydä kaikki tarvitsemasi tuotteet alta ja luo oma kesälookkisi! Upeaa hehkua sisältäpäin

Hehkuvan kesälookin voi toki luoda meikeillä, mutta kaikkein parhaan lopputuloksen saat, kun panostat ensin hehkua antaviin ihonhoitotuotteisiin. Suosikkimme Revitalizing Supreme Plus on kevyt, öljytön kosteusvoide, joka antaa ihollesi runsaasti kosteutusta ja ravintoa. Moringa-uute auttaa optimoimaan ihon luonnollisen uudistumisproseesin ja häivyttää siten ryppyjä ja juonteita tehokkaasti.

Yhdistä tämä tuote legendaariseen Advanced Night Repair Recovery Complex II -seerumiin, joka boostaa solujen uusiutumista yön aikana. Ihosi on aamulla upean hehkuva ja intensiivisesti kosteutettu!Flawless finish kevyellä meikkipohjalla

Kesäisen meikkipohjan tulisi tuntua painottomalta ja raikkaalta iholla. Aloita meikkipohjan luominen Futurist Aqua Brillance Watery Glow Primer -pohjustusvoiteella, joka kosteuttaa ihoasi tehokkaasti. Geelimäinen koostumus muuntautuu iholla vedenomaiseksi liukseksi, joka tasoittaa ihoasi ja luo täydellisen pohjan meikillesi.

Levitä tämän jälkeen kesän suosikkituottemme: Futurist Hydra Rescue Spf 45. Tämä meikkivoide on täynnä kosteuttavia ainesosia, jotka hoitavat ihoa pitkäkestoisin vaikutuksin. Tämä kevyt meikkivoide peittää epätasaisuudet tehokkaasti ja luo täydellisen luonnollisen pinnan ihollesi. Lisäksi tuotteessa on laajan skaalan UVA-/UVB-aurinkosuoja, joka tekee tuotteesta todellisen kesäsuosikin!Viimeinen silaus

Bronze Goddess Powder Bronzer luo upean, luonnollisen hehkun, joka sopii täydellisesti kesäiseen meikkilookkiin. Levitä kasvoille, kaulalle ja dekolteelle luodaksesi upean hehkuvan ja päivettyneen vaikutelman.

Haluatko pidemmät ja tuuheammat ripset? Älä missaa suosikkiripsiväriä Sumptuous Extreme Mascara Black. Tällä ripsivärillä luot dramaattiset, oitkät ja tuuheat ripset ilman paakkuja. Saat aikaan intensiivisen lookin, joka muistuttaa tekoripsien luomaa vaikutelmaa.

Pisteenä i:n päälle, kesälookkimme tarvitsee pehmeät ja kiiltävät huulet. Pure Color Envy Kissable Lip Shine on kosteuttava huulikiilto, joka sisältää hyaluronihappoa ja tekee huulistasi suudeltavan sileät. Sivellin tekee tuotteen levittämisestä helppoa ja saat aikaan täydellisen lopputuloksen, jonka intensiiviyyttä on helppo mukauttaa kerrostamalla.
-16%
32.90 € 39 € Ov-hinta 44 € Säästät 11,00 €
35.20 € 35.60 € Ov-hinta 46 €
23.20 € 24.80 € Ov-hinta 30 €
-25%
Lahja
30ml
52.40 € 69.90 €
1
26.20 € 26.60 € Ov-hinta 35 € Säästät 8,70 €
-25%
Lahja
Selling fast
30ml 50ml
35.90 € 47.90 €
20
36.70 € 37.10 € Ov-hinta 48 €
2

Artikkelissa esiintyneet tuotteet