Löydä oikea muotoilulaite
28-11-2022
Suositko pehmeitä kiharoita, suoraa ja kiiltävää vai isoja laineita täynnä volyymia? Oikealla muotoilulaitteella kaikki on mahdollista. Autamme löytämään toiveitasi vastaavan laitteen, jotta aina voi olla hyvä hiuspäivä.Rakastatko kiharoita?

BaByliss Salon Brilliance Curling Tong -kihartimella helposti klassiset kiharat. 32 mm paksu sylinteri takaa tasaiset, isot kiharat latvoihin asti. Kun pidät kiharrinta vaakasuorassa, saat korkkiruuvimaiset kiharat, ja mitä enemmän pystysuorassa, sitä väljemmät kiharoista tulee.

BaByliss Salon Brilliance Conical Wandin kartion muotoinen, 19–32 mm paksu sylinteri sopii silloin, kun haluat pehmeämmät ja paksuudeltaan vaihtelevat kiharat. Kierrä hiukset sylinterin ympärille, pidä ja vapauta – niin helppoa se on. Molemmissa kihartimissa on extrapitkät sylinterit, joten ne sopivat täydellisesti myös pitemmille hiuksille.
Eikö volyymia voi koskaan olla liikaa?

Tuleeko hiuksistasi pörröiset, kun käytät lämminilmaharjaa tai fööniä? Kokeile ghd rise -lämpöharjaa. Rise on pitkän kihartimen ja tavallisen pyöröharjan yhdistelmä, joten se sopii erinomaisesti kuiville, pörröisille tai luonnonkiharoille hiuksille, koska se ei puhalla ilmaa. Laitetta käytetään kuiviin ja huolellisesti kammattuihin hiuksiin. Vedä lämpöharja varovasti hiusten läpi samalla kun pyörität sitä luodaksesi isoa volyymia tyvestä latvoihin asti.

Haluatko suorat ja kiiltävät suortuvat?

Suorat ja upean kiiltävät hiukset ovat aina hyvä idea, ja niiden luomiseksi suosittelemme ghd platinum+ -styleria. Tämä älykäs suoristusrauta tunnistaa hiustesi paksuuden, osioiden koon ja liikkeen nopeuden, mikä takaa tehokkaan ja hellävaraisen muotoilun. Tämän muotoilulaitteen malli mahdollistaa kiharoiden ja laineiden tekemisen.
BaByliss
Tilapäisesti loppu
58 €
47.90 € Ov-hinta 58 € (-17%)
ghd
Tilapäisesti loppu
210 €
230 € Ov-hinta 299 € (-23%)

Artikkelissa esiintyneet tuotteet