Löydä sopiva ripsiväri Lancômelta
06-05-2024

Pohditko, mikä Lancôme-ripsiväri sopisi sinulle parhaiten? Opastamme sinut valitsemaan oikein saadaksesi unelmiesi ripset.

Lancômella on ollut ikoninen asema kauneusmaailmassa jo vuosikymmeniä, eikä vähiten ripsiväriensä ansiosta. Haluatpa ripsillesi pituutta, tuuheutta tai hoitoa, tältä brändiltä löydät etsimäsi.

Hypnôse Drama on viimeisin lisäys Lancômen ripsivärivalikoimaan. Sen suuri, S-muotoiltu harja tekee ripsistä dramaattiset antaen niille maksimaalista tuuheutta.Luonnollinen ja muokattava tuuheus

Klassinen ripsiväri Hypnôse on suosittu mukautuvan tuuheutensa vuoksi, joka muodostuu kerros kerrokselta. Vuosien varrella Hypnôse-sarja on kasvanut entistä suuremmaksi ja tänä päivänä kokoelmaan kuuluu viisi versiota.Tuuheat ja kauniisti erotellut ripset

Hypnôse Doll Eyes Mascarassa kartiomainen harja keskittää tuotteen ulompiin ripsiin, antaen niille luonnollisen cateye-vaikutelman.

Intensiivistä tuuheutta irtoripsivaikutelmalla

Hypnôse Drama Mascarasta irtoripsimäinen vaikutelma yhdellä pyyhkäisyllä. Suuri s-muotoiltu harja antaa väriä, muotoa ja tuuheutta joka ripselle.

Tuuheuttava ripsiväri hoitavilla ainesosilla

Le 8 Hypnôse on seerumipohjainen tuuhentava ripsiväri, joka nostaa ja muotoilee ripsiä. Sen ravitsevan koostumuksen ansiosta ripset kasvavat terveemmiksi ja vahvemmiksi.


Maksimituuheutta joka ripselle

Lancômen tuuheuttavinta Monsieur Big -ripsiväriä saa original-versiona, vedenkestävänä ja erittäin mustana. Suuri harja ekstrapehmeillä harjaksilla – 12 kertaa enemmän tuuheutta.
Muotoa, pituutta ja luonnollista tuuheutta

Grandiose-rispivärin uniikki, joutsenen kaulan muotoinen varsi seuraa silmän ääriviivoja ja helpottaa levitystä saavuttaen jokaisen ripsen. Saadaksesi entistäkin intensiivisemmän tuuheuden, valitse Grandiose Extreme 
Paakuttomat, höyhenenkevyet ripset

Ylistetty suosikki Lash Idôle on sinulle, joka haluat saavuttaa kauniin taivutuksen. Harja vangitsee joka ripsen, nostattaa ja antaa täyteläisyyttä. Itsepäisille, taivutuksen menettäville ripsille on saatavana myös vedenkestävä versio.

Pitkät ja erotellut ripset

Définicilsissa on kampamainen harja pidentämässä ripsiä tasaisella ja luonnollisella lopputuloksella.Ripset seuraavalle tasolle Lancômen 3-vaiheisen rutiinin avulla

Aloita Lancômen Cils Booster Lash Revitalizing Serumilla, joka hoitaa ja korjaa ripsiä. Käsittele ripset sitten Cils Booster XL:llä – tuuheuttava pohjustusvoide hoitaa ripsiä ja parantaa sitä seuraavan ripsivärin tehoa lisäpituudella ja -tuuheudella. Yllä näet Hypnôse-ripsivärin ilman pohjustusvoidetta ja alla voiteen kanssa.

Löydä Lancômen ripsivärivalikoima täältä.

Great Deal
14.90 € Ov-hinta 17 € (-12%)
Great Deal
26.60 € Ov-hinta 39 € (-32%)
Great Deal
31.50 € Ov-hinta 41 € (-23%)
25.60 € Ov-hinta 32 € (-20%)
Great Deal
26.30 € Ov-hinta 39 € (-33%)
Great Deal
23.50 € Ov-hinta 33 € (-29%)
Great Deal
02 Brown 01 Black
Lancôme
27.60 € Ov-hinta 39 € (-29%)
42.40 € Ov-hinta 52 € (-18%)
25.60 € Ov-hinta 32 € (-20%)
Great Deal
26.60 € Ov-hinta 39 € (-32%)

Artikkelissa esiintyneet tuotteet