Löydä sopiva ripsiväri Lancômelta
05-01-2023

Lancôme on ollut jo vuosikymmenten ajan kauneudenhoidon ikoni etenkin kulttimaisten ripsiväriensä ansiosta, joita on tänä päivänä saatavilla useina eri versioina. Me kaikki tiedämme, että joskus voi olla vaikeaa löytää sopiva ripsiväri. Siksi haluamme opastaa sinua valitsemaan oikein saadaksesi unelmiesi ripset.Luonnollinen ja muokattava tuuheus

Klassinen ripsiväri Hypnôse on suosittu mukautuvan tuuheutensa vuoksi, joka muodostuu kerros kerrokselta. Vuosien varrella Hypnôse-sarja on kasvanut entistä suuremmaksi ja tänä päivänä kokoelmaan kuuluu viisi versiota.Tuuheat ja kauniisti erotellut ripset

Hypnôse Doll Eyes Mascarassa kartiomainen harja keskittää tuotteen ulompiin ripsiin, antaen niille luonnollisen cateye-vaikutelman.

Intensiivistä tuuheutta irtoripsivaikutelmalla

Hypnôse Drama Mascarasta irtoripsimäinen vaikutelma yhdellä pyyhkäisyllä. Suuri s-muotoiltu harja antaa väriä, muotoa ja tuuheutta joka ripselle.

Tuuheuttava ripsiväri hoitavilla ainesosilla

Le 8 Hypnôse on uusin lisäys Lancômen rispiväreihin. Seerumilla täydennetty tuuheuttava ripsiväri nostattaa ja muotoilee ripset. Ravitsevan koostumuksen ansiosta ripsistä tulee myös ajan saatossa terveemmät ja vahvemmat.


Maksimituuheutta joka ripselle

Lancômen tuuheuttavinta Monsieur Big -ripsiväriä saa original-versiona, vedenkestävänä ja erittäin mustana. Suuri harja ekstrapehmeillä harjaksilla – 12 kertaa enemmän tuuheutta.
Muotoa, pituutta ja luonnollista tuuheutta

Grandiose-rispivärin uniikki, joutsenen kaulan muotoinen varsi seuraa silmän ääriviivoja ja helpottaa levitystä saavuttaen jokaisen ripsen. Saadaksesi entistäkin intensiivisemmän tuuheuden, valitse Grandiose Extreme 
Paakuttomat, höyhenenkevyet ripset

Ylistetty suosikki Lash Idôle on sinulle, joka haluat saavuttaa kauniin taivutuksen. Harja vangitsee joka ripsen, nostattaa ja antaa täyteläisyyttä. Itsepäisille, taivutuksen menettäville ripsille on saatavana myös vedenkestävä versio.

Pitkät ja erotellut ripset

Définicilsissa on kampamainen harja pidentämässä ripsiä tasaisella ja luonnollisella lopputuloksella.Ripset seuraavalle tasolle Lancômen 3-vaiheisen rutiinin avulla

Aloita Lancômen Cils Booster Lash Revitalizing Serumilla, joka hoitaa ja korjaa ripsiä. Käsittele ripset sitten Cils Booster XL:llä – tuuheuttava pohjustusvoide hoitaa ripsiä ja parantaa sitä seuraavan ripsivärin tehoa lisäpituudella ja -tuuheudella. Yllä näet Hypnôse-ripsivärin ilman pohjustusvoidetta ja alla voiteen kanssa.

Löydä Lancômen ripsivärivalikoima täältä.

26.90 € Ov-hinta 40 € (-33%)
Selling fast
24.90 € Ov-hinta 40 € (-38%)
02 Brown 01 Black
Lancôme
26.90 € Ov-hinta 40 € (-33%)
22.90 € Ov-hinta 33.50 € (-32%)
Black 01
26.90 € Ov-hinta 40 € (-33%)
46.90 € Ov-hinta 54 € (-13%)
28.90 € Ov-hinta 33 € (-12%)
28.90 € Ov-hinta 33 € (-12%)
36.90 € Ov-hinta 42 € (-12%)

Artikkelissa esiintyneet tuotteet