Näin luot täydellisen no make up-make up lookin
09-03-2023

No makeup-makeup on tullut jäädäkseen ja me rakastamme tätä! Tavoittelemme aina tervettä ja hyvinvoivaa ihoa joko säteilee sisältä ulospäin. Mielestämme meikin tulisi vain korostaa ihoasi - ei peittää sitä. Haluatko tietää miten onnistut luomaan täydellisen meikkipohjan? Autamme sinua saavuttamaan sen Estée Lauderin suosikkituotteiden avulla.
Täydellisen pohjan luominen alkaa ihonhoidosta, Estée Lauder Advanced Night Repair on seerumi joka uranuurtavan teknologian, hyaluronihapon ja antioksidanttien avulla vähentää ikääntymisen merkkejä. Älä anna nimen huijata sinua - seerumia voi käyttää ihan yhtä hyvin niin aamulla kuin illallakin! Lopputuloksena pehmeämpi, vahvempi ja täyteläisempi iho täynnä hehkua.Nyt itse meikkiin. Saadaksesi vaikutelman täydellisestä ihosta ilman täysin peittävää meikkivoidetta suositttelemme niin sanottua spot-concealing tekniikkaa. Tässä tekniikassa peitevoidetta levitetään vain alueille jotka tarvitsevat peittoa kuten tummiin silmänaluksiin, epäpuhtauksiin sekä ihon pigmenttimuutoksiin. Suosittelemme valitsemaan sävyn joka on mahdollisimman lähellä omaa ihonsävyäsi jolloin pystyt neutralisoimaan epätasaisuudet täydellisesti ilman läikikästä lopputulosta. Tässä Jenni käyttää tuotetta  Double Wear Stay-In-Place Concealer sävyssä Light Medium. 

Vinkki: mikäli sinulla on itsepäinen finni tai pigmenttiläiskä jonka haluat peittää kunnolla anna peitevoiteen imeytyä hetki ennen sen levittämistä. Näin maksimoit peittävyyden juuri sillä alueella.Levitä DayWear Sheer Tint Release tuotetta koko kasvoille saadaksesi kokonaisvaltaista hehkua ja balanssia. Tämä kevyesti peittävä kosteusvoide tasoittaa ihon sävyä, kosteuttaa ihoa ja suojaa sitä auringolta SPF 15 avulla.Viimeistele lookki lisäämällä hiukan väriä ja eloa kasvoille. Kevyellä pyyhkäisyllä Bronze Goddess Powder Bronzer aurinkopuuteria saat kevyesti päivettyneen ilmeen ilman oranssia tai liian kimeltelevää lopputulosta. Levitä tuotetta kohtiin joista yleensä päivetyt helpoiten - otsalle, poskipäille ja nenälle saadaksesi mahdollisimman luonnollisen lopputuloksen.

Valmista! Tämä rutiini ei ainoastaan anna raikasta ja tervettä ilmettä, vaan se voidaan myös suorittaa ennätysajassa. Lopeta tähän tai lisää väriä ripsiin ja kulmiin luodaksesi täydellisen arkimeikin.
Great Deal
Estée Lauder
58.90 € Ov-hinta 98 € (-40%)

Artikkelissa esiintyneet tuotteet