Näin saat kesän kauneimmat kiharat ghd:n avulla
25-06-2022

Harmittaako sinuakin kun kiharat eivät tunnu pysyvän? Olemme kysyneet parhaat vinkit Ghd:n ammattilaisilta joiden avulla tätä huolta ei enään ole! Yhdistämällä fiksusti oikeat tuotteet ja muotoiluvälineet tulee kampauksesi pysymään paikoillaan pitkään. Kesällä saavat kiharat mieluusti olla pehmeät, täynnä volyymia ja liikkuvuutta - näin helposti luot tämän lookin.
1. Aloita aina lämpösuojalla 

Lämpösuoja on kaiken A ja O jotta vältyt vahingoittamasta hiuksiasi käyttäessäsi muotoiluvälineitä. Suursuosikki ghd Heat Protect Spray on täydellinen käytettäväksi päivittäin ainoana tuotteena tai yhdessä muiden muotoilutuotteiden kanssa. Koostumus sisältää ainesosia jotka auttavat suojaamaan hiuksiasi lämmön aiheuttamilta vahingoilta.

Tee näin: suihkuta ghd Heat Protect Spray kosteisiin hiuksiin, jaa hiukset osioihin.2. Hellävarainen kuivaus

Hiuksien föönaaminen on helppo tapa saada kampaukseen nostetta. ghd Helios hiustenkuivaajalla on helppoa stailata hiukset juuri niinkuin haluat. Ergonomisen kahvan ja voimakkaan ilmavirtauksen ansiosta hiuksesi kuivaavat nopeammin ja vaivattomammin kuin koskaan ennen.

Tee näin: Föönaa hiuksesi kuivaksi ja käytä lapioharjaa saadaksesi volyymiä. Kuivaa hiukset aina ylhäältä alaspäin minimoidaksesi takkujen ja pörröisyyden riskin.

3. Luonnolliset laineet

Kukapa ei unelmoisi kauneista, rantakiharoista kesällä?  Voit helposti muotoilla kiharasi kuten haluat Ghd:n suositun suoristusraudan avulla. 

Suosittu Gold Styler on varustettu dual-zone-teknologialla joka varmistaa raudan täydellisen lämpenemisen alusta loppuun. Raudassa on myös entistä nopeampi lämpeneminen (vain 25 sekuntia) ja automaattinen valmiustila.

Vieläkin kehittyneempään hiustenmuotoiluun testaa Ghd Platinum+ styler joka on maailman fiksuin muotoiluväline.  Sensoreiden avulla lämpöä  kontrolloidaan  henkilökohtaisen ja voittamattoman lopputuloksen saaamiseksi.

Tee näin: Jaa hiukset 5cm paksuisiin osioihin. Aseta suoristaja viistosti hiuksiisi. Vedä rauta tyvestäkohtilatvoja ja käännä rautaa samalla koko kierroksen poispäin kasvoistasi  samalla  kun  liikutat  rautaa  alaspäin. Sinun ei tarvitse puristaa hiuksiasi vaan anna hiusten liukua raudan läpi. Käy hiukset osio osiolta. Kiharra hiuksia kokoajan poispäin kasvoistasi. Anna hiustesi  jäähtyä kokonaan ja harjaa sitten kiharat läpi ghd detangling comb harjalla saadaksesi täydelliset laineet.  Viimeistele levittämällä 1-2 pumpausta Ghd:n dramatic ending  - smooth & finish serum pituuksiin ja latvoihin saadaksesi sileän ja kiiltävän lopputuloksen.
Great Deal
213.90 € Ov-hinta 235 €
Great Deal
178.90 € Ov-hinta 220 € (-19%)
Great Deal
17.20 € Ov-hinta 19 € (-9%)
Great Deal
Selling fast
23.90 € Ov-hinta 26 €
Great Deal
247.90 € Ov-hinta 299 € (-17%)

Artikkelissa esiintyneet tuotteet