Tässä on ghd:n edistyksellisin muotoilulaite
22-02-2024
Kyllästyttävätkö huonot hiuspäivät ja ajanpuute? Oppaastamme voit lukea kaiken ghd-perheen uutuudesta, jolla saat takuuvarman lookin alta aikayksikön. Sinä tai hiuksesi ette tule pettymään.

Ei ole uutinen, että ghd on hellävaraisten muotoilulaitteiden kärkipäässä. Olet varmasti kokeillut tai kuullut ylistetystä, kauneusintoilijat valloittaneesta platinum+ -muotoiluraudasta. Nyt toivotamme tervetulleeksi uuden ghd chronos -muotoiluraudan. Mitä eroa näillä kahdella on? Kuvittele platinum+ -muotoilurauta 3 kertaa parempana. Kuulostaa ehkä epätodelliselta, mutta ghd:n nimi tulee syystäkin sanoista Good Hair Days...Helpompaa muotoilua ghd chronosilla

Chronosin uusi, kaarevampi malli helpottaa muotoilua. Aloittelija tai ammattilainen – stailaa suorista, minimalistisista kampauksista aina kiharaisiin ja täyteläisiin juhlalookeihin.

Muotoillessasi hiukset chronosilla se mukautuu joka liikkeeseesi säilyttääkseen optimaalisen 185 ̊C lämpötilan tasaisesti koko muotoilun ajan. Erona platinum+ -muotoilurautaan chronosin lämpölevyt mukautuvat vieläkin nopeammin päästessään kosketuksiin hiusten kanssa. Saat entistä enemmän kiiltoa ja vähemmän pörröisyyttä – ja koko päivän kestävän lookin.Tästä syystä chronos on hiuksille hellävarainen

Ei ole uutinen, että hiusterveydestä on tullut yhtä tärkeää kuin ihonhoidosta – etenkin kun kyseessä on muotoilulaitteen valinta. Chronos-teknologian ansiosta minimoit hiusten vaurioitumisriskin. Ensinnäkin vältyt liian monilta kitkaa luovilta vedoilta, ja toiseksi lämpölevyjä peittävä suojaava keraaminen pinta ehkäisee ylikuumenemista.

Optimaalisen ja hellävaraisen muotoilun vuoksi on tärkeää valmistella hiukset lämpösuojalla, mieluiten hiustyypillesi tarkoitetulla. Huippusuositusta bodyguard heat protect spraysta on nyt kaksi uutta versiota.
Bodyguard heat protect spray for coloured hair on täydellinen värjätyille hiuksille – säilyttää hiusten värin ja hehkun. Jos hiuksesi ovat ohuet ja hienot, bodyguard heat protect spray for fine hair on sinulle sopiva valinta. Se vahvistaa luonnollista volyymia luomalla painottoman kerroksen, joka edistää hiusten vahvistumista täyteläisemmän tuntemuksen aikaansaamiseksi.Näin käytät ghd chronosia:

1. Suihkuta hiustyypillesi sopivinta bodyguard heat protect spray -versiota

2. Jaa hiukset 3 cm leveisiin osioihin

3. Sileä ja suora look: Aseta muotoilulaite juuriin ja liu´uta alas osiota pitkin. Käytä harjaa lisätäksesi jännitettä ja sileyttä

4. Laine- tai kiharalook: Aseta muotoilulaite juuriin, kierrä 180 astetta ja liu´uta alas osiota pitkin

5. Toista kaikkialle hiuksiin

6. Täydennä lookiasi ghd shiny ever afterilla saadaksesi kiiltävän ja ammattimaisen tuloksen ilman pörröisyyttä. Etkö saa tarpeeksesi ghd:n laitteista ja tuotteista?

Osta ghd chronos ja tutustu koko valikoimaan täällä.
Great Deal
ghd
Tilapäisesti loppu
17.30 € Ov-hinta 21 € (-18%)
Great Deal
Selling fast
22.90 € Ov-hinta 26 € (-12%)
Black White
263.20 € Ov-hinta 324 € (-19%)
239.20 € Ov-hinta 299 € (-20%)
Great Deal

Artikkelissa esiintyneet tuotteet