Tehoduo maksimoi hehkun päivin ja öin
19-05-2023
Ihosi kaipaa kosteutta ja ravinteita kellon ympäri. Älä ohita Estée Lauderin suosittua tehoduoa, joka vahvistaa ihoasi päivin ja öin. Luo vinkeillämme päivä- ja iltarutiini, ja saa terveempi, kiinteämpi ja säteilevämpi iho.


Päivä

Suursuosikki DayWear Sheer Tint Release SPF 15 on kevyt, sävytetty kosteusvoide, joka tasoittaa ihon sävyä ja luo raikasta hehkua. Väritön koostumus muuttuu levitettäessä ja sopii kaikille ihonsävyille. Välitöntä hehkua ja suojaa UV-säteilyltä SPF15-suojakertoimella. Koostumus sisältää myös nuorentavan yhdisteen, joka vaikuttaa näkyviin ikääntymisen merkkeihin.

Ota päivärutiiniin Perfectly Clean Foam Cleanser / Purifying Mask ja Perfectly Clean Multi-Action Hydrating Toning Lotion / Refine ja ihostasi tulee puhdas, pehmeä ja kosteutettu.
Advanced Night Repair Serum on Estée Lauderin ikonisin tuote, jota asiakkaamme ostavat aina uudelleen. Kevyt seerumi imeytyy nopeasti ihoon ja luo välitöntä kosteuden tunnetta. Yön aikana iho uudistuu ja saat todelliset kauneusunet. Ainutlaatuinen teknologia edistää solujen uusiutumista samalla kun hyaluronihappo kosteuttaa tehokkaasti. Herää säihkyvällä iholla, jossa on vähemmän näkyviä juonteita ja ryppyjä.

Lisää mukaan Revitalizing Supreme+ Night Creme ja Advanced Night Repair Eye Supercharged Gel-Crème ja luo nuorentava iltarutiini.

Great Deal
50.90 € Ov-hinta 80 € (-36%)
Great Deal
28.40 € Ov-hinta 38 € (-25%)
Great Deal
Estée Lauder
59.40 € Ov-hinta 98 € (-39%)
Great Deal
28.40 € Ov-hinta 38 € (-25%)
Great Deal
85.10 € Ov-hinta 140 € (-39%)

Artikkelissa esiintyneet tuotteet