Tehosta ihon kosteutta – 7 suosikkia joka iholle
05-10-2023

Tiesitkö, että kosteuden puute ei ole yhtä kuin kuiva iho? Kaikki ihotyypit tarvitsevat kosteutta voidakseen hyvin. Kosteuden puute näkyy pintakuivuutena, kireytenä tai kelmeytenä. Rasvainen tai sekaiho sen sijaan saattaa muuttua iltaa kohti rasvaisemmaksi.

Kosteuden puutteen pelastus on kosteutus, kosteutus ja kosteutus. Biothermin Aquasource-sarja on kehitetty kosteuttamaan ihoa syvältä. Tuotteet sisältävät vahvistavaa nimikkoainesosaa Life Planktonia, joka kosteuttaa ja ravitsee ihoa. Kokeile 7 suosikkia täydelliseen rutiiniin, valitse ihotyypillesi sopivat tuotteet.Kosteuttava seerumi
Anna ihollesi oikea kosteusruiske Biotherm Aquasource Deep Serumilla. Seerumi sopii kaikille ihotyypeille ja syväkosteuttaa tehokkaasti. Ihana geelikoostumus imeytyy nopeasti ihoon ja saa sen tuntumaan pehmeältä ja sileältä.

Kasvovoiteet eri ihotyypeille
Onko sinulla normaali tai sekaiho? Panosta Biotherm Aquasource Hyalu Plump -geeliin – virkistävä, hyaluronihappoa sisältävä geelivoide, joka luo ihoon täyteläisen tunteen ja lisää hehkua. Etsitkö kasvovoidetta, jossa on kevyt mutta täyteläinen koostumus? Biotherm Aquasource Cream sopii normaalille ja sekaiholle. Kuiva iho? Valitse monipuolinen päivävoide Biotherm Aquasource Cica Nutri. Sen ainesosat, kuten rohtosammakonputki, auttavat rauhoittamaan ja hoitamaan ihoa. Saat välittömästi pehmeämmän ja sileämmän ihon ilman kuivuutta tai kireyttä.

Tehokkaasti kosteuttava yövoide
Yön aikana iho uudistuu, mutta voi myös menettää kosteutta. Aquasource Night Spa Cream on tehokkaasti kosteuttava yövoide normaalille ja sekaiholle. Käytä tätä yövoidetta auttaaksesi ihoa palautumaan, ja koe herätessäsi ihanan kosteutettu iho.

Viilentävä silmänympärysvoide
Biotherm Aquasource Eye Cream on kosteuttava silmänympärysvoide kaikille ihotyypeille. Ultrakevyt geeli viilentää silmänympärysaluetta. Saat virkeämmän katseen ja helpotusta tummiin silmänalusiin.

Kosteuttava BB-voide
Etsitkö ihoa hoitavaa meikkiä? Aquasource BB Cream on kosteuttava BB-voide, joka hoitaa ihoa ja tasoittaa ihonsävyä. Kevyt koostumus sopii kaikille ihotyypeille ja sisältää suojakertoimen SPF15.

Katso Biothermin kosteuttavat suosikit täältä.

Great Deal
28.70 € Ov-hinta 38 € (-24%)
Great Deal
50ml (30 ml)
17.40 € Ov-hinta 23 € (-24%)
Great Deal
Fair to Medium
25.10 € Ov-hinta 30 € (-16%)
Great Deal
Biotherm
Tilapäisesti loppu
51.90 € Ov-hinta 63 € (-18%)
Great Deal
50ml (30 ml)
19.90 € Ov-hinta 23 € (-13%)
Great Deal
36.90 € Ov-hinta 45 € (-18%)

Artikkelissa esiintyneet tuotteet