Tutoriaali: Luo kesän kuumin meikki By Terry -suosikkien avulla
04-05-2022
Kesä on jo melkein täällä ja näiden By Terryn tuotteiden avulla voit helposti luoda unohtumattoman ja tervetulleen hehkun iholle. Jatka selaamista ja luo häikäisevä tyyli tuotteilla, jotka ovat välttömät jokaisessa meikkirutiinissa!Esittelemme By Terry's Shine Bright Set, joka sisältää myydyimmät tuotteet, joita kokeiltuasi et enää koskaan halua olla ilman! Näin käytät heidän rakastetuinta kaksikkoaan Brightening CC Serum ja Brightening CC Palette Beach Bomb luodaksesi tyylin, josta me kaikki haaveilemme:

Vaihe 1: Get that glowy base!
Brightening CC Serum on sekä asiakkaiden että meikkitaiteilijoiden rakastama, ja se on By Terryn kaikkien aikojen suosituin tuote. On helppoa ymmärtää miksi! Tämä loistavan tehostava primer antaa välittömän hehkun, korjaa ihon sävyä ja kosteuttaa.
Pronssimaisen hehkun luo By Terry Cellularose Brightening CC Lumi-Serum 3 Apricot Glow tai By Terry Cellularose Brightening CC Lumi-Serum 4 Sunny Flash – erinomainen pohjana meikin alle tai yksinään lisäämään hehkuvaa raikkautta.

Vaihe 2: Beach Bomb activated!
By Terryn rakastetuin paletti on vihdoin palannut uusilla kesäisillä sävyillä! By Terry Brightening CC Palette N2 Beach Bomb sisältää kaiken mitä haluat - kiiltopuuterin, hehkuvan poskipunan, korostusvoiteen ja bronzerin! Aurinkoisen ja hehkuvan ihon saavuttaminen ei ole koskaan ollut helpompaa.
72.50 €

Artikkelissa esiintyneet tuotteet