Tutorial: Luo kesäinen, päivettynyt meikki By Terryn avulla
09-06-2022
Kesä on viimein täällä! Nyt näytämme, miten luot täydellisen, päivettyneen näköisen meikin By Terryn tuotteilla.

Selaa alaspäin ja seuraa vaiheita luodaksesi kesäisen ilmeen – päivetystä ja paljon hehkua!
Vaihe 1: Luo päivettynyt ja raikas kesälook

By Terryn Tea To Tan Face & Body Summer Bronze on itsestään selvä valinta, kun haluat luoda kauniin, ruskettuneen näköisen ihon. Tämä kosteuttava ja raikastava pelastaja sävyttää ihoasi luonnollisesti, eikä värjää vaatteita tai kankaita.

Tea To Tan on täynnä antioksidantteja ja kosteuttaa kasvoveden tapaan, ja kullanhohtoisten mikropigmenttien ansiosta ihostasi tulee hehkuva. Täydellinen perusta kesän hehkuvalle lookille!Vaihe 2: Hehkua tuova pohjustus

Pian on se aika, kun kesäaurinko ei laske lainkaan. Hyvä pohjustus on kaiken A ja O, jotta meikki pysyy mahdollisimman hyvin koko päivän. By Terry Cellularose Brightening CC Lumi-Serum 3 Apricot Glow -seerumi tasoittaa ihonsävyä ja luo loistavan hehkun. Sopii mainiosti meikin alle tai sellaisenaan hehkua tuovana raikastajana.

By Terry Cellularose Brightening CC Lumi-Serum 4 Sunny Flash antaa ihanan päivettyneen viimeistelyn, jota tyytyväiset asiakkaat kuvaavat näin: “TÄYDELLINEN kesällä, jos haluat hieman lisähehkua ja väriä kasvoille. Käytän ympäri vuoden, sillä se on niin upea ja tarjoaa todella kauniin ja tasaisen ihonsävyn!”

Vaihe 3: Korosta lookiasi ylellisellä paletilla

By Terry Vip Expert Palette N4. Bonjour Paris on täydellinen luomiväripaletti kesäksi! Silkinsileä koostumus on helppo sekoittaa ja rakentaa näin haluttu vahvuus. Yhdeksän näyttävää sävyä nostavat lookisi helposti uusiin korkeuksiin.

Paletin luomivärit sopivat erinomaisesti ylellisen ja tyylikkään ilmeen luomiseen, josta pariisilaisnaiset tunnetaan. Vastustamaton sekoitus kauniita nude-sävyjä, säteilevää kuparia, pehmeää pinkkiä ja kultaa korostavat silmiäsi luonnollisella ja helpolla tavalla.

Artikkelissa esiintyneet tuotteet