Rituals

Rituals

Rituals haluaa auttaa sinua tekemään arkesi rutiineista ylellisempiä, tuoda levollisia hetkiä hektiseen elämään ja edistää hyvinvointiasi hoitavilla tuotteillaan. Tuotteet on suunniteltu sekä tuoksumaan että näyttämään hyviltä ja samalla tarjoamaan tuloksia tehokkaasti. Tämä on Ritualsin filosofia; elämän pienet hyvät hetket, ne tavallisimmatkin, voivat tuntua ylellisiltä.

Tietoa Ritualsisita

Rituals on saanut inspiraationsa vanhoista itämaisista viisauksita ja perinteistä, joiden pohjalta Rituals on luonut valikoiman ylellisiä, mutta edullisia tuotteita sekä ihonhoitoon että kotiin. Ritualsin matka alkoi vuonna 2000, jonka jälkeen merkki on valloittanut maailman ja avannut myymälöitä 27 eri maahan. Ostat sitten lahjan itsellesi tai jollekin muulle, löydät varmastin jotakin tästä valikoimasta, joka tulee tuottamaan paljon iloa.

Tuotesarjat

The Ritual of Sakura - Rentoudu tällä tuotesarjalla, jossa on ylellinen kirsikankukan ja riisimaidon tuoksu. Kirsikankukka on muinainen puhtauden ja uudelleensyntymisen symboli ja perinteinen japanilainen Hanami-seremonia juhlistaa sen kauneutta. Kirsikankukan kauneus ohimenevää ja haurasta, kuin ihmiselämä, ja sitä tulee siksi arvostaa ja varjella.

The Ritual of Ayurveda - Ayurveda tarkoittaa lyhyesti tasapainoista elämää. Tämä filosofia perustuu vanhaan Intialaiseen viisauteen, jonka tavoitteena on lisätä hyvinvointia puhdistamalla ja parantamalla elämässäsi vaikuttavia energioita. Tämä tuotesarja tukee tätä filosofiaa ja tarjoaa tuotteita, jotka sisältävät tasapainottavia ainesosia kuten intianruusua, Himalayan hunajaa sekä manteliuutetta.

The Ritual of Karma - Hindulaisen uskon mukaan tuottavat kaikki hyvät teot ja aikomukset elämässä hyvää karmaa. The Ritual of Karma -tuotesarja on täynnä kesäisiä tuoksuja, jotka tuovat mieleesi auringon ja piristävät pimeimpänäkin vuodenaikana. Tuotteiden pakkaukset on suunniteltu saamaan sinut paremmalle tuulelle ja tuotteissa on ihana pyhän lootuksen ja valkoisen teen tuoksu. Lootuksenkukka on symboli puhtaudelle, kauneudelle ja viisaudelle, ja se tunnetaan sen rauhoittavista ja hoitavista ominaisuuksista.

The Ritual of Samurai - Tämä tuotesarjan on saanut inspiraationsa japanilaisten samurai-sotilaiden ihon- ja parranhoitotekniikoista. Sarja sisältää tehokkaita tuotteita, jotka ovat korkealaatuisia ja erityisesti suunniteltuja miesten iholle. Tuotteiden joukosta löytyy tuotteita parranajoon sekä kasvojen ja vartalon iholle. Löydä sisäinen voimasi ja vahvista itseluottamustasi.

The Ritual of Buddha - Hymyilevä Buddha on osa muinaista kiinalaista legendaa 1100 vuoden takaa. Tarina perustuu munkkiin, jonka hymyn kerrotaan tuoneen iloa ja onnea kaikille, jotka hänet näkivät, ja siksi vuosisatojenkin jälkeen pidetään yllä perinnettä, jonka mukaan hymyilevän Buddhan vatsan hierominen tuo hyvää onnea ja vaurautta. Tähän tarinaan perustuvat The Ritual of Buddha -tuotesarjan tuotteet. Energisoivat tuotteet sisältävät makeaa appelsiinia ja setripuu-uutetta, jotka kohottavat mieltä ja piristävät arkisiakin hetkiä.

The Ritual of Hammam - Hammam on yksi maailman vanhimmista puhdistustavoista, josta tämä tuote sarja on saanut inspiraationsa. Rituals haluaa tarjota sinulle mahdollisuuden ikiomaan Hammam rituaaliin kotona, joka tuo ripauksen ylellisyyttä ja rentoutusta arkeesi. Aromaattisten eukalyptuksen ja rosmariinin tuoksut tarjoavat sekä hoitavia ominaisuuksia että virkistävän tuoksuelämyksen.

Näytä lisää Piilota tiedot
Suodatin
Tuotesarja
Rituals At Home Rituals The Ritual Of Ayurveda Rituals The Ritual Of Hammam Rituals The Ritual Of Happy Buddha Rituals The Ritual Of Jing Rituals The Ritual Of Namaste Rituals The Ritual Of Sakura Rituals The Ritual Of Samurai
Sulje ja näytä tuotteet
Hinta
10 - 19.9 € 20 - 29.9 € 30 - 39.9 € 40 - 49.9 € 5 - 9.9 € 75 - 99.9 € Alle 5 €
Sulje ja näytä tuotteet
190 tuotetta
Rituals The Ritual Of Sakura Shower Foam (200ml)
Rituals The Ritual Of Sakura Hand Balm (175ml) Y
Rituals The Ritual Of Sakura Hand Balm (175ml)

10.90 €10.90 €Ov-hinta 

1
Rituals The Ritual Of Sakura Hand Wash (300ml) Y
Rituals The Ritual Of Sakura Hand Wash (300ml)

10.90 €10.90 €Ov-hinta 

2
Rituals The Ritual of Sakura Refill Hand Wash (300ml) Y
Rituals The Ritual of Samurai Foaming Shower Gel (200ml) Y
Rituals The Ritual of Jing Foot Balm (75ml) Y
Rituals The Ritual Of Ayurveda Hair & Body Mist (20ml) Y
Rituals The Ritual Of Sakura Anti-Perspirant Spray (50ml) Y
Rituals The Ritual Of Sakura Body Cream (220ml)
Rituals The Ritual of Jing Foaming Shower Gel (200ml) Y
Rituals The Ritual of Sakura Body Cream Refill (220ml) Y
Rituals The Ritual of Sakura Hair & Body Mist (50ml) Y
Rituals The Ritual of Jing Hand Lotion (70ml) Y
Rituals The Ritual of Jing Hand Lotion (70ml)

10.90 €10.90 €Ov-hinta 

0
Rituals The Ritual Of Ayurveda Fragrance Sticks Y
Rituals The Ritual Of Hammam Hot Scrub (300g) Y
Rituals The Ritual Of Hammam Hot Scrub (300g)

16.50 €16.50 €Ov-hinta 

0
Rituals The Ritual of Ayurveda Body Cream Refill (220ml) Y
Rituals The Ritual Of Happy Buddha Body Cream (220ml) Y
Rituals The Ritual Of Sakura Fragrance Sticks
50ml 230ml
Rituals The Ritual Of Sakura Fragrance Sticks

alk.13 €alk.14.90 €Ov-hinta 

2
Rituals The Ritual Of Hammam Fragrance Sticks
230ml 50ml
Rituals The Ritual Of Hammam Fragrance Sticks

alk.14.90 €alk.14.90 €Ov-hinta 

3
Rituals The Ritual Of Sakura Scented Candle (290g) Y

💄 Juuri nyt: Jopa 20% alennusta lähes kaikesta*! 💄