Näin feikkaat suuremmat silmät

Näin feikkaat suuremmat silmät

Bambisilmissä on loppujen lopuksi kysymys enemmänkin taidosta kuin tuurista geenilotossa. Me tiedämme parhaat keinot, joilla luot illuusion supersöpöistä, suurista silmistä!

Pohjusta oikein

Tasainen meikkipohja on minkä tahansa meikin A ja O – varsinkin jos meikin on tarkoitus kesää koko päivän. Tee meikkipohja esimerkiksi bareMineralsin jo klassikoksi muodostuneella Original SPF 15 Foundation -mineraalimeikkivoiteella, jonka jauhemainen koostumus levittyy kasvoille helposti suuren siveltimen avulla. Pohjusta sitten luomet esimerkiksi theBalmin Put a Lid on It Eye Primer -silmämeikinpohjustusvoiteella. Se saa luomivärin tarttumaan paremmin ja kestämään virheettömänä koko pitkän päivän!

Salainen strategia käyttöön

Siirrytään sitten itse silmämeikkiin! Bambisilmissä tärkeintä on strategisesti tehdyt varjostukset. Silmät näyttävät suuremmilta, kun käytät varjostamiseen kahta mattaluomivärisävyä ja levität niistä vaaleamman luomivakoon ja tummemman sävyn banaanin muodossa luomivaon ulkosyrjään ja ripsirajaan. Käytä vaaleampaa varjostussävyä myös alaripsien ripsirajaan ja varjosta ulkonurkka kevyesti. Käytä lopuksi häivyttämiseen tarkoitettua luomivärisivellintä ja käy varjostukset läpi niin, että luomiväri ei jätä silmien ympärille tarkkoja rajoja. Toisiinsa täydellisesti sointuvat varjostussävyt löydät esimerkiksi The Balm Nudetude -paletista, jonka 12 herkullistä sävyä, jotka taipuvat sekä arkeen että juhlaan.

Katseen kirkastaja

Parhaiten avaat katseen vaaleiden sävyjen avulla. Levitä vaaleaa luomiväriä tai voidemaista luomiväriä. Levitä vaaleaa sävyä silmän sisänurkkaan, liikkuvan luomen keskiosaan sekä kulmaluulle kulmakarvan korkeimman kohdan alle. Todellisista jättisilmistä haaveileva avaa katsetta entisestään rajaamalla alaripsien vesirajan nuden värisellä kajaalilla!

 

Kehystystä vaille valmis

Jos tavoitteena on näyttävämpi iltameikki, on voidemainen silmänrajauskynä loistava väline katseen kehystämiseen. Kokeile esimerkiksi Elizabeth Mottin Smooth Shadow Creamy Eye Pencil -kynää ja levitä sitä liikkuvan luomen ulkonurkkaan. Häivytä kevyesti sormen avulla. Tyylin viimeistelee tietysti ripsiväri. Levitä yksi tai kaksi kerrosta Elizabeth Mottin It´s so Big Volumizing Mascara -ripsiväriä, joka pitää ripset kauniin kaarevina!

Shop the article

bareMinerals Original SPF 15 Foundation
bareMinerals Original SPF 15 Foundation

alk.27.90 € alk.35.90 € Ov-hinta 

8
theBalm Nudetude Palette
theBalm Nudetude Palette

39.90 € Ov-hinta 

9

Share